Ingyenes házhoz szállítás és visszaküldés
New Chapter - Nyerj akár 20% - csökkentett szőnyegeken is!
Pörgesse meg a kereket

Radiant Dust

299 x 201
viszkóz Loom kézzel csomózott
Bolti ár: 735 900Ft
577 449Ft ÁFA-val
Kosárba
  • Ingyenes Szállítás: 2-4 munkanap
  • 31 napos elállási jog
  • Illeték nélküli kikézbesítés és visszaküldés Belül

A Radiant Design szőnyegek egy kézzel készített kollekció, amely ötvözi a minimalizmust és a sokoldalúságot. A speciális kézi szövés technikával készült szőnyegeket egyedi textúrájuk és lenyűgöző vizuális hatásuk jellemzi. Kiváló minőségű viszkózszálból készültek, puha tapintást és időtlen eleganciát kínálnak, amely tökéletes bármilyen környezetbe, legyen az modern vagy hagyományos.


Tervező szőnyeg

A modern dizájner szőnyegek egyesítik a hagyományos kézi csomózást a modern dizájnnal. A formatervezés továbbra is a keleti tipikus dísztárgyakon alapul, ám ezek egyszerűbbek és egyszerűbbek. Az eredmény kiváló minőségű, időben modern stílusú, kézzel kötött szőnyegek.

viszkóz

Ez a szőnyeg kiváló minőségű viszkózból készül, amely természetes anyagokon alapul, mint kézzel készített textilszál. Ide tartoznak például a gyapot és a cellulóz. A viszkóz összetétele olyan, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valódi selyemhez. Meglepően elegáns fénye és ugyanakkor rendkívül puha. Szőnyegekhez a viszkózot használják a minták vagy az egész halom kiemelésére. A tiszta selyemhez viszonyítva a viszkóz sokkal megfizethetőbb.

Loom kézzel csomózott

A szövet szőnyegeket olyan szövőszékre hozzák létre, amelyeken szövött hurkokból készült halom. Csomók helyett (lásd a kézzel csomózott szőnyegeket) itt hurkokat szövöttek, amelyek később a szőnyeghalomot alkotják. A hagyományos kézi csomózással összehasonlítva a Loom szőnyegek sokkal kevesebb erőfeszítéssel készülhetnek, és ennélfogva olcsóbbak. Szövésük miatt ezek a szőnyegek geometriai vagy sima színű mintákra is korlátozódnak.

Care & Fair

Etikai elveinket követve mi, a Nain Trading a CARE & FAIR szervezet támogatói vagyunk. A cél a szőnyegkereskedők közös fellépése világszerte, hogy az indiai és pakisztáni szőnyegszövő családok gyermekei alapot adjanak a szociálisan védett felnövekedéshez. Ez hosszú távon javítja az egész család helyzetét. Gyermekbarát gyermekkor egy élni érdemes életért – ez a küldetés.

Műszaki adatok

Szönyeg száma.: 38412007092079 Méret 299x201 cm Vastagság: kb. 20 mm Csomók: 120 000 - 150 000 / m² Feldolgozás: Loom kézzel csomózott Dísz: viszkóz Lánc Pamut Származás: India Kor Új Súlya kb. 21 kg Más néven Minimalistisches Design, weiche Teppiche, Teppich mit Glanz

Van kérdése ehhez a szönyeghez?

Többezer elégedett vásárló

Több mint 26000 pozitív vélemény

Esetleg ezek is érdekelhetnek

Nemrég nézett

Rólunk

1998 óta hozzuk otthonába a legmagasabb minöségü, kézzel szövött keleti szönyegeinket. Hamburg történelmi raktár kerületéböl a Speicherstadt-ból elkísérjük Önt kiváló szakvéleménnyel vásárlása útján. Egészen a keleti szönyeg szakszerü tisztításától a személyes kívánságoknak megfelelö elkészítéséig. Erös, dinamikus csapatunkat nagy örömmel tölti el, ha kézzel szövött egyedi szönyegeinkkel Önt boldoggá teheti.

Ismerjen meg minket
Rólunk

Fenntartható termelés & Legmagasabb minöség

A Nain Trading, ellentétben a legtöbb szőnyegkereskedővel, saját csomózással rendelkezik Keleten. Így nem csak a kiváló minőségű, hanem a fenntartható termelést is biztosítani tudjuk.

Tudjon meg többet
Fenntartható termelés & Legmagasabb minöség