Ingyenes házhoz szállítás és visszaküldés

Texura Nordlyn Sense

201 x 81
Természetes gyapjú szőttesek
Bolti ár: 135 971Ft
90 098Ft ÁFA-val
Kosárba
  • Ingyenes Szállítás: 2-4 munkanap
  • 31 napos elállási jog
  • Illeték nélküli kikézbesítés és visszaküldés Belül

Ez a kellemesen barátságos, világos és egyben meglehetősen egyszerű Texura Nordlyn Sense dizájner szőnyeg egy modern dizájn kilim, amelyet eredetileg kézzel szőttek természetes báránygyapjúból. 10 mm vastagságával magasabb, mint sok hagyományos kilim, így még robusztusabb és ideális mindennapi használatra. Ez nagyon barátságos akcentust kölcsönöz a légkörnek.


Kilim

Ezeknek a kilim szőnyegeknek meghatározó különbsége van a kézi csomózású szőnyegekhez képest. Nincs jó minőségű gyapjúhalom, és gyakran laposabbak és durvabbak, mint a csomózott gyapjúszőnyegek. Tervezésük kevésbé bonyolult, így általában sokkal olcsóbbak. Egy másik előnye az, hogy a kilim szőnyegek sokkal könnyebbek, és elölről és hátulról elrendezhetők. A kézi szövésű kilimerekek eredetileg a korábbi Perzsiából származnak, és ma is sokat gyártanak Afganisztánban. Meglehetősen egyszerű, egyértelmű mintázata van, ami a szövés technikájának köszönhető.

Természetes gyapjú

A gyapjú természetes anyag, amelynek fontos pozitív tulajdonságai vannak a mindennapi életben. Rendkívül kopó, könnyen ellenáll a napi terheléseknek. Megfelelő gondozás mellett évtizedekig is élhet anélkül, hogy az öregedés jeleit mutatná. A természetes gyapjú szennyeződés-mentes is, saját zsírtartalmával, amely megóvja az idegen testtől, például a nedvességtől. A gyapjú lélegző és ideális padlófűtéshez. Bizonyos mértékben szabályozza a helyiség páratartalmát, és szigeteli a hangot és a hőt.

szőttesek

Ez a szőnyeg kézzel készül a szövőszékre, lapos szövésként. A laposszövés olyan szőnyegek, amelyeknek nincs halom. Ahogy a neve is sugallja, ezek a szőnyegek szövött és nem csomóztak. Ennek eredményeként egy texturált felületű lapos szőnyeg alakul ki. A lapos szövés nem olyan puha és többnyire vékonyabb, mint a csomózott szőnyegek. Ugyanakkor ezek gyártása lényegesen kevésbé bonyolult és általában mindkét oldalról (elölről és hátulról) tervezhető. Mintáik általában geometriai, ami a szövetnek köszönhető.

Care & Fair

Etikai elveinket követve mi, a Nain Trading a CARE & FAIR szervezet támogatói vagyunk. A cél a szőnyegkereskedők közös fellépése világszerte, hogy az indiai és pakisztáni szőnyegszövő családok gyermekei alapot adjanak a szociálisan védett felnövekedéshez. Ez hosszú távon javítja az egész család helyzetét. Gyermekbarát gyermekkor egy élni érdemes életért – ez a küldetés.

Műszaki adatok

Szönyeg száma.: 206098003406879 Méret 201x81 cm Vastagság: kb. 10 mm Feldolgozás: szőttesek Dísz: Gyapjú Lánc Pamut Származás: India Kor Új Súlya kb. 3 kg

Van kérdése ehhez a szönyeghez?

Többezer elégedett vásárló

Több mint xxx pozitív vélemény
4.87 / 5

Esetleg ezek is érdekelhetnek

Nemrég nézett

Rólunk

1998 óta hozzuk otthonába a legmagasabb minöségü, kézzel szövött keleti szönyegeinket. Hamburg történelmi raktár kerületéböl a Speicherstadt-ból elkísérjük Önt kiváló szakvéleménnyel vásárlása útján. Egészen a keleti szönyeg szakszerü tisztításától a személyes kívánságoknak megfelelö elkészítéséig. Erös, dinamikus csapatunkat nagy örömmel tölti el, ha kézzel szövött egyedi szönyegeinkkel Önt boldoggá teheti.

Ismerjen meg minket
Rólunk

Fenntartható termelés & Legmagasabb minöség

A Nain Trading, ellentétben a legtöbb szőnyegkereskedővel, saját csomózással rendelkezik Keleten. Így nem csak a kiváló minőségű, hanem a fenntartható termelést is biztosítani tudjuk.

Tudjon meg többet
Fenntartható termelés & Legmagasabb minöség